ENServicii si utilitati la standarde inalte

Industria de targuri si expozitii din Iasi a cunoscut o dezvoltare apreciabila, evolutie datorata numarului mare de intreprinderi din regiune, ponderii mari a populatiei regiunii in totalul populatiei Romaniei si existentei de zone cu potential de dezvoltare, ceea ce poate reprezenta o potentiala piata de desfacere pentru produsele din toate domeniile.

Pana acum, aceste expozitii au fost organizate in cadrul unor institutii (Complexul Muzeal Moldova – Palatul Culturii Iasi, Sala Sporturilor Iasi, Sala Pasilor Pierduti a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”), care ofera insa spatii improprii si capacitati insuficiente.

Mai mult, utilizarea acestor spatii determina modificarea functiunilor institutiilor respective, ceea ce duce la degradarea in timp a caracteristicilor specifice scopului pentru care au fost construite.
 

In acest context, prin infiintarea Centrului Expozitional Moldova organizatorii si participantii la astfel de evenimente vor avea la dispozitie un spatiu special destinat, cu toate utilitatile si functiunile necesare pentru desfasurarea expozitiilor si targurilor la un nivel ridicat de performanta si calitate.
 

Vremea in Iasi


Reprezentantei Comisiei Europene in Romania